Documento sin título

EL MÀSTER

Directors: Dr. Joan Francesc Pont Clement

Directors: Dr. Andrés Cascio

Coordinador acadèmic: Dr. Antonio Valdivia

Coordinador del cicle de debats i Work Shop: Dr. Marc Lamuà


El Màster en Lideratge i Comunicació Política de la Universitat de Barcelona és la resposta a l'enorme necessitat de formació a nivell superior entre els quadres o membres dels equips de direcció i comunicació d'institucions, organitzacions, empreses i partits polítics.

Els coneixements que s'imparteixen en aquest programa, un dels millors del seu tipus entre els existents en les universitats públiques espanyoles, resulten aplicables al món institucional, organitzacional i empresarial.

La seva vocació eminentment pràctica pretén obrir un nou i atractiu ventall de possibilitats professionals a estudiants interessats en les noves dinàmiques de direcció i comunicació.

Així doncs, aquesta titulació permetrà al futur professional exercir-se amb eficiència en:

-Agències de comunicació, publicitat i màrqueting polític.
-Gabinets de comunicació corporativa.
-Comunicacions digitals.
-Assessoria política.
-Campanyes institucionals, electorals i polítiques.
-Consultories especialitzades en lideratge i governança.

Les temàtiques que reuneix aquest Màster abasten aspectes sociopolítics, psicològics, publicitaris, culturals, tecnològics, de gestió de Govern, de màrqueting i gestió, comunicació i mitjans, de consultoria especialitzada, etc.

Una reunió d'eines per capacitar l'estudiant davant els reptes que el nostre temps planteja als equips de direcció (en la pròpia idea de lideratge) i unes estratègies comunicatives definitivament transformades per les noves tecnologies i les crisis recents.

En l'actualitat, no és possible mantenir un pla de comunicació coherent (a l'empresa o qualsevol organització social o política) sense comptar amb persones formades per a això a nivell superior.

De la mateixa manera, la lògica després de la construcció dels lideratges d'aquestes primeres decádas del segle XXI involucra un equip multidisciplinar i entrenat en la interpretació i construcció del relat, aquell que pretén respondre a les grans i petites incerteses del ciutadà mitjà.

En resum, si vostè té interès per aquestes apassionants matèries i decideix cursar aquest Màster, comptarà amb una plataforma que impulsarà la seva carrera al més alt.

Aquesta titulació és emparada per una de les més prestigioses universitats públiques europees: la Universitat de Barcelona, ​​que ocupa el primer lloc entre les espanyoles segons el reconegut rànquing QS publicat el 28 de febrer de l'2018.

Les competències i qualitats docents i científiques, així com la projecció internacional de la institució, fan de les seves titulacions un extraordinari valor curricular per a qualsevol professional.

La Universitat de Barcelona en xifres

Acreditació acadèmica

Màster en Lideratge Polític per la Universitat de Barcelona.

Curs propi dissenyat segons les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior i equivalent a 60 crèdits ECTS.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s